date

HOI GROEP 8-ER !

Op maandag 5 maart 2018 start de eerste aanmeldronde voor het schooljaar 2018 - 2019. Als je inmiddels je keuze hebt gemaakt, klik dan op de button "AANMELDEN" hieronder om een afspraak te maken. Hopelijk tot snel!.

 

De Lucia Petrus Mavo ziet jou helemaal zitten.

Dat is onze slogan. Het betekent allereerst dat we vertrouwen in onze leerlingen hebben. We vinden onze leerlingen leuk! Dat durven we ook over jou te zeggen, zonder dat we je kennen! We verheugen ons erop om jou bij ons op school te zien. Je krijgt dan alle aandacht. Daarbij gaat het ons niet alleen om wat je kan, maar ook om wie je bent. Je kunt onze slogan dus op meerdere manieren lezen!

white-star

Voor leerlingen met vmbo-tl en mavo/havo-advies

De Lucia Petrus Mavo is dé school voor leerlingen met een vmbo-tl of mavo/havo-advies. Heb je havo-capaciteiten? Dan gaan we met havo-lesstof en havo-toetsen bekijken of je de havo aankan. Als dat zo is, kan je na de tweede doorstromen naar de havo op een andere school. Wij helpen bij het kiezen van die andere school en bij de overstap.

yellow-star

Aanmelden

Maandag 5 maart 2018 start de eerste aanmeldronde voor het schooljaar 2018 - 2019. Om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek kun je gebruik maken van de button "AANMELDEN" hierboven. De aanmeldprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek waarbij jij en je ouders aanwezig moeten zijn. Hopelijk spreken we elkaar snel! 

daarom naar de Lucia Petrus mavo

arrow-darrom